КОМЕНТАРИ

16. 05. 2011г. Татяна Илинчина за OPC и Нормомас

В течение на 4 месеца приемах продуктите на компания „Green World" ОРС и Нормомас (по една капсула на ден). Резултатът надмина всички мои очаквания - за 4 месеца аз постепенно отслабнах с 20 кг. Освен това, че постигнах отлични резултати в намаляване на теглото си, при мен също така се подобри зрението, общото физическо състояние на организма и даже спряха да ме болят краката. В момента приемам капсули Гинко Билоба, Коензим Q-10, Калций и други продукти.

Преди да започна да приемам продуктите на компанията „Green World", аз тежах 105 кг, а сега съм 85 кг.

На съпруга си съм поръчала комплекс, предназначен за поддържане и възстановяване на сърдечно - съдовата система, а по-точно Тиан Син Ван, Гинко Билоба, Коензим Q-10, ОРС, антилипиден чай.

Цялото ми семейство, децата и внуците ми също ползват продуктите на „Green World" и всички ние сме много доволни от резултатите.Вече не боледуваме, при всички ни видимо се усили имунитета и станахме по-здрави.

Благодарение на страхотните и качествени продукти, ние се радваме на живот, пълен със здраве и от все сърце благодарим на ръководството на компания „Green World" за чудните продукти.

 

07.07.2011г. Светлана

Здравейте!

 

Съвсем правилно е да се обърнем към Изтока за съхранение и профилактика на здравето си, което го няма в нашата медицина.

Какво може да е по-добро от Китайската древна медицина?

 

07.07. 2011г. Разида Идрисова

В свят на „изкуствена храна", се нуждаем от „островче" чисти и полезни продукти за човека.

За мен „Green World" е точно това „островче".

Приемай ги, укрепвайки своето здраве и това на близките си, а в същото време печели ...

 

Останете със здраве!

 

07.07.2011г. Радойца Спасович

Казвам се Радойца Спасович и съм майстор 8-ми дан по реално айкидо, а също така съм близък съратник на основателя на реалното айкидо и майстор 10-ти дан Любомир Врачевич. Партньор съм на компанията „Green World" с квалификация Сапфирен Майстор и постоянен потребител на прекрасните продукти на фирмата.

 

Защо продуктите на „Green World" са необходими за всеки, а най-вече на спортистите?

Продуктите на „Green World" набавят необходимото количество от витамини, минерали и други вещества в нашия организъм, подобряват общото състояние на организма, правят тялото и духа ни по-силни. В асортимента от продуктите на „Green World" има позиции, които са абсолютно необходими за храненето на спортистите, затова приятелите и колегите ми по айкидо от цял свят ги използват.

Аз препоръчвам на колегите си по айкидо тези продукти, тъй като аз самият ги използвам и те дават чудесни резултати, а също така изключителното качество на продуктите е потвърдено с множество награди и международни сертификати.

 

Продуктите на „Green World" са изцяло натурални и абсолютно безопасни за употреба. Благодарен съм на всичките си спонсори за получената информация и за подкрепата в бизнеса, на компания „Green World" за прекрасните продукти за здравето, на всички партньори на „Green World" по целия свят желая крепко здраве и успехи в бизнеса „Green World".

 

С уважение и най-добри пожелания.

 

11.07.2011г. Марина Дерипаско

Благодарна съм за този много нужен за мен продукт на компанията. Имам артрит на коленните стави, през декември 2010г. ревях от болка, по един час се качвах (или по-точно се набирах по парапета) до третия етаж и си мислех, че скоро вече няма да мога и да ходя. Купих си капсулите Гуан Дзе Кан от любимата си компания (беше събота), започнах да ги взимам същия ден и в понеделник вече тръгнах на работа. Сега въпреки своите 47 години, аз вече се качвам на бегом, през стъпало по стълбите. Огромно благодаря на Ли Демин и на ръководството на „Green World".

04.12.2011г. Татяна Стронская

Използвам продуктите на компанията от 4 месеца. За този кратък срок се убедих в резултатността от приема на продуктите на компанията. Резултатите са много, и най-важното за мен е, че станах дистрибутор и мога да помагам на хората в стремежа им да водят здравословен начин на живот.

05.01.2012г. Ангелина Иляшенко, Ростов Великий

Във възторг съм от филтрите за вода!

Познатите ми се регистрираха само заради това, че могат да пият ПРАВИЛНА: структурирана и пречистена вода, тъй като ВОДАТА е основата на здравето. Освен това почнах да ползвам маска за очи и зрението ми реално се подобри.

15.01.2012г. Фаина Петровна

В компанията съм от скоро, вече съм с 4 ниво. Нашата цел е да покажем на хората пътя към здравето. Все пак Китай е съхранил за човечеството най-древните рецепти за оздравяване не с химията, с която ни „лекува" западната медицина, а с продуктите на природата.
Компанията „Green World" и ние дистрибуторите сме длъжни да помогнем на хората да съхранят здравето си. Ползвайки продуктите, каквото и да избереш - все е в плюс. И бельото и превръзките, и чорапите и маските за очи, и слушалката за душ ... изобщо целия каталог.

18.02.2012г. Марина Кошел

Много майки се сблъскват с проблема бронхит.

Много е тежко да виждаш детето си болно. И първият въпрос: какво да правиш, когато това вече е 5-ти бронхит за 3 седмици??? Лекарите лекуват по протокол и назначават инхалации с хормонални препарати, компреси също с хормонални препарати, цяла камара сиропчета против кашлица, от които няма абсолютно никакъв ефект - в крайна сметка само кашлица и за закуска антибиотик.

Аз се консултирах с много лекари. Извод: просто изгубих доверието си в тях и попаднах в задънена улица.

Случайно се запознах с доктор Пилюк по интернет. Александър Владимирович ми предложи съвсем друго лечение - Биологично Активни Добавки, плюс цял комплекс консултации за правилно хранене и изобщо за здравословен начин на живот на детето. На всички ни е ясно, но в крайна сметка всички четат листовките на лекарствата и все пак даваме на децата си салами, шоколадови бонбони и още много неща...

 

Пак въпрос какво да правим?

Реших да поверя здравето на детото на този лекар!

Използвах целия комплекс от Биологично Активни Добавки, но за начало трябва да изчистим червата, да „изгоним" глистите, да изключим сладкото, после кордицепс, капсули Рейши плюс, спирулина и калций, задължително разходки на чист въздух (ако детето няма температура и е активно), овлажнител на въздуха и достатъчно количество течност.Резултатите просто ме шокираха.
Без антибиотици, инхалации и компреси моето дете беше здраво. Заведох го при пулмолог. Той също беше в шок: от началото изслуша оплакванията, които вече ги нямаше, после му казах, че отмених цялото лечение, което ни бяха назначили. Но не ми се обърна езика да кажа, че сме и без антибиотици. Много ми стана тъжно, но лекарят не ни се зарадва на нас с детето - беше го яд, че ни е назначил такова съвременно лечение, а аз съм посмяла да го игнорирам. И ме „довърши" с това, че ми каза да не се радва засега, че тези хрипове могат да се върнат с рязко влошаване и картата на детето няма да я регистрира поне една седмица. Откъде изобщо те трябва да се появят, хрипове няма - всичко е чисто ??? Освен това аз знам, че ние и по-нататък ще приемаме Биологично Активни Добавки.

Зад гърба ми той се опитваше да лекува пневмониите на две и половина годишното ми дете . Майки, запомнете - БРОНХИТ НЕ СЕ ЛЕКУВА С АНТИБИОТИЦИ!!! Лекарите просто се страхуват от възпаление на белите дробове, което няма да настъпи, ако вие спазвате това, за което писах.

Бърза помощ изпълнява план легло-място и сваля от себе си отговорността. Вие си мислите, че лекарите в болницата не знаят, че антибиотиците не са необходими, това е вирусно заболяване?! Знаят! Но вие нали няма просто така да лежите в болницата и да „ не се лекувате". На кого му е нужно да хаби скъпоценното си време и да обяснява, че просто се страхува от задушаване при обструктивен бронхит. Много по-лесно е да набодеш, да сложиш система, отколкото да дадеш достатъчно вода и т.н.

Назначават лекарства, които не могат да взаимодействат едно с друго. Когато д-р Пилюк обясни и аргументира взаимодействието на препаратите, то аз бях просто в ужас. За какво да назначаваме Ериспал, който изсушава дробовете и едновременно сироп за кашлица Лазолван, който увеличава пак секрета! Запомнете, ако давате сироп, то само в първата половина на деня. Иначе, сутринта детето ви ще се задушава от кашлица и ще викнете Бърза Помощ.
Аз не мога всичко да опиша, но ще се опитам за да ви бъде полезен горчивият ми опит.

 

Обръщам ви внимание, че аз използвах капсули на фирмата „Green World". Много компании пускат Биологично Активни Добавки и аз се старах да намеря най-евтиния продукт. Но има едно НО: във всяка ТМ използват различен състав, и още нещо важно: дозировката. Още аз определях количеството по мирис: рязък и неприятен - добавени са много подобрители.
Т.к. моето дете е много малко, аз детайлно проучих този въпрос и просто измъчих Александър Владимирович за дозировката и безопасността на Биологично Активни Добавки.

Моето дете е здраво !!! Много съм благодарна на д-р Пилюк за действеното и безопасно лечение на детето ми, за търпението и труда му. На Руслан Шербатюк за бързата доставка на Биологично Активни Добавки и разбирането на сложността на ситуацията, на компанията „Green World", която помага да сме щастливи. А щастието ми трябва да бяга и скача здравичко и умничко и благоразумничко.

 

27.03.2012 г. Олга Сосина

Регистирах се на 6 март 2012. Купих си чай за нормализиране и сваляне на теглото „Тиан Фей" , крем „Нормас", турмалинова яка, детоксикиращи лепенки. Пия чай всеки ден, крем слагам след душ, лепенката след първия ден беше черна /ужас ... колко токсини има в мен/.Чакам резултати.

1 2