Как да поръчам

4 ЛЕСНИ СТЪПКИСтъпка 1 - Избор на продукт

При положение че желаете да получите информация за конкретен продукт на Green World , може да напишете името му директно в търсачката.

 Ако желаете да разгледате  продуктовия каталог, моля кликнете върху бутона „каталог" от хоризонталното меню.

Така отваряте страницата с основните раздели на каталога, които са подредени по следния ред:

 

  • Полизахариди(лечебни гъби)
  • Очистване на организма
  • Разтворими оздравителни напитки
  • Оздравително хранене и профилактика
  • Чаени оздравителни напитки
  • Оздравителни продукти с турмалин и магнити
  • Други профилактично-оздравителни продукти


Имате възможност да изберете подходящите за Вас продукти според конкретно заболяване или здравословен проблем. За целта кликнете върху интересуващото Ви заболяване от вертикалното меню. Така отваряте препоръчителния оздравителен комлекс за съответния  здравословен проблем.

 Стъпка 2 - Поръчка

След като вече сте избрали продукти, моля отидете в „Контакти" и се свържете с нас чрез дадената контакт форма по e-mail или се обадете на посочените телефони. В рамките на 24 часа ще получите обратна информация за складовата наличност на интересуващите Ви продукти и срока на доставка на тези от тях, които не са налични в момента. Срока на доставка е до три дни за налични продукти и до четиринадесет дни за тези, които не са в наличност.

 Стъпка 3 - Доставка

Имате възможност да получите Вашата поръчка в нашия офис на бул.Стамболийски 96 или да я изпратим по куриер на посочен от Вас адрес, за Ваша сметка.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ГРАД СОФИЯ, ПРИ СТОЙНОСТ НА ПОРЪЧКАТА НАД 100 лв.

 Стъпка 4 - Плащане

Плащането се извършва при получаване на продуктите в нашия офис или чрез наложен платеж на куриера, когато желаете доставка